sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Maa-ampiaisten ikävä tervehdys



Naavaparta

Eilen oli päämääränämme lähellä sijaitseva Enon taidepolku. Siitä tulisi mukava lenkki koirien kanssa ja mukavia kuvia saisi näppäiltyä oudoista taideteoksista. Mukavuus loppui hyvin lyhyeen, kun satuimme häiritsemään polulla ollutta maa-ampiaisten pesää. Ne hyökkäsivät kimppuumme kuin yleiset syyttäjät, pakotietä ei ollut. Pistojen saattelemana juoksimme tuulispäänä takaisin päin ja käskin koirat veteen.



Rantamalla Pielisjoen
Ampiaiset eivät luovuttaneet sielläkään vaan jouduimme jatkamaan juoksemista. Sitten oli vain kertakaikkisesti  pysähdyttävä tappamaan koirissa ja itsessäni olevia ampiaisia yksi kerrallaan. Lisää pistoksia sateli.. Kyytiä odotellessa (kävelemään emme pystyneet) tuli huomattua, ettemme ainakaan allergisia olleet pistoksille. Mutta pirun kipeitä oltiin, minä sekä koirat. Hävisi retkeilyhalut..




Sateessa kastunut tupasvilla            

 Seuraavan kerran yritän kyseiselle polulle myöhään syksyllä..


Kaunis lillukka




Vanhan kalamajan ovi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kävit lukaisemassa blogiani, kerro ihmeessä mitä pidit. Mitä toivot lisää tai mitä vähemmän? Herättikö teksti ajatuksia, tuliko mieleesi kysymyksiä? Olisi kiva kuulla myös sinun retkistäsi, oletko kenties vieraillut samoissa paikoissa kuin meidän ryhmä rämä. Linkkaa vaikka oma blogisi, niin pääsen lukemaan... / Piia