keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Vihdoinkin!!!!

En ole koskaan aikuisiällä matkustellut paria luokkaristeilyä ja joitakin pikaisia kotimaan reissuja lukuunottamatta. Nämä kotimaan reissut ovat yleensä olleet aamulla lähtö-illalla kotiin reissuja.. 12-vuotiaana sain oman koiran ja siihen loppui minun reissaamiset. Koirasta piti huolehtia ja jäin siis Artsin kanssa kotiin, kun muu perhe lähti reissuun. Eikä edelleenkään sovi minun pirtaan viedä omaa perheenjäsentä pois laumastaan johonkin vieraaseen paikkaan, sen takia että itse pääsisimme lomalle. Tiedän, että lemmikkihoitolat ovat hyviä ja koirat jopa ehkä viihtyvätkin niissä, mutta en vaan omia koiriani tahdo sellaiseen viedä. Olisin koko ajan huolissani enkä pystyisi rentoutumaan yhtään.


Matkaaja ennen
Matkaaja jälkeen pienen ehostuksen
Siispä vuosia muhinut ajatus omasta asuntoautosta päätettiin toteuttaa kesän alussa. Silloin kyytiin mahtuisi koiratkin. Selailimme myynti-ilmoituksia ja kävimme katsomassakin lähistöltä vaihtoehtoja. Pieniä ja kämäisiä, vähän rikkinäisiä meidän budjetilla löytyi paljon. Mutta mikään ei kolahtanut. Kunnes löytyi VW Matkaaja, retroalus. Iso ja ruma ulkoapäin. Kilometrejä alla todella vähän ja muutenkin toimiva peli. Sisältä siisti, puhdas, kuiva ja ihana. Makuupaikat, pöytä, juokseva vesi, wc, hella... Auton sisäpuoli ei kaivannut kuin ihan pientä siivousta. Lisäksi vaihdettiin uusi kokolattiamatto ja retroverhot pesin, ehkä joskus tulevaisuudessa voisi harkita uusia verhoja.. Televisio hankittiin ja kaappien pinnat somistettiin dc-fixit-kalvolla. Lisäksi osteltiin sitä sun tätä pientä retkiastiastostoista rikkalapioon ja eipä aikaakaan, kun asuntoauton kaapit alkoivat täyttyä.

Loma läheni, matkakuume kasvoi, ja reissusuunnitelmat olivat valmiina. Halusin nähdä Hepokönkään, Hailuodon ja Lapin tunturit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kävit lukaisemassa blogiani, kerro ihmeessä mitä pidit. Mitä toivot lisää tai mitä vähemmän? Herättikö teksti ajatuksia, tuliko mieleesi kysymyksiä? Olisi kiva kuulla myös sinun retkistäsi, oletko kenties vieraillut samoissa paikoissa kuin meidän ryhmä rämä. Linkkaa vaikka oma blogisi, niin pääsen lukemaan... / Piia